lauantai 19. marraskuuta 2011

:)

 Kuva haasteen sain :
1. avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi. 
2. valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi. 
3. selitä kuva. 
4. haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

 Tässähän ne pikkuserkukset Julia ja Viljo taistelevat sohvan herruudesta :) Einin 50-vuotis synttäreillä :)


Hoh, ja taas ollaan kipiänä, ei oo sitte yhtään kivaa.. Nyt kun itellä on yskä jo vähän lähteny, niin nokka alkaa vuotaan.. Mutta onneksi ei tullut, ainakaan vielä, mitään kurkkutulehuksia,ettei tarttis antibiootteja vetää, ne kun ei oo koskaan hyvästä syödä.. :P Toki syön jos on pakko.. Pojilla olo alkaa olla jo parempi, Riia vielä yskii, ja nokka vuotaa, mutta eikö se nyt tästä sitten paremmaksi muutu.. Iskä lähti meidän perhettä edustamaan hautajaisiin, olisi toisaalta itekkin ollut "kiva" mennä, mutta muksuja nyt ei voi viedä hoitoon kun nuhasia ovat.. Kylläpä ne kaverit varmasti tietää että täällä olen hengessä mukana, itekkin tullu koettua juuri samat hommat :`( Jaksamista vain heille raskaaseen päivään!!


Se olis vajaa kuukausi enää äitiyslomaa jäljellä, töihin en ajatellu kyllä vielä mennä, saa Riia kasvaa vielä hetkisen äitin huomassa <3 Vaikka tämä kotona oleminen ei mitään herkkua ole joka päivä, silti siitä nauttii kun muistaa sen kuinka vähän aikaa sitä oli loppujen lopuksi lasten kanssa kun käyt joka päivä töissä..Siitä baarityöt olikin ihania, kun olit töissä kun lapset nukkui, pitkä miinus siitä että ne omat unet jäikin sitten vähän vähiin, eikä iskän kanssa ollut sitä yhteisaikaa ollenkaan.. :P Saa nyt nähä mitä tässä vielä keksii uransa suhteen :) Töitä se on pakko tehä, eipä sille mitään mahda..


Löysinpäs netistä kotona tehtäviä rasvaa polttavia jumppaohjeita, ja olen niitä nyt tehnyt muutamana iltana viikossa, ja kappas, kaks kiloo on lähteny, vihii!!! Jos kohta taas mahtuis vanhoihin farkkuihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti