lauantai 8. lokakuuta 2011

Just You and Me

Ihanaa, tänään saadaan viettää miehen kanssa laatuaikaa, ihan kaksisteen.. :) Kylläpä se tulee tarpeeseenki, ei oo niin kauheen korkealla ollu tuo mieli..
V-käyrän nousemista edesauttoi eräs nimeltä mainitsematon henkilö, joka on kääntäny kyllä takkinsa pahimmalla hetkellä mitä voi olla.. ei se mitään ,ei se mun kans ole läheisissä väleissä ollukkaan, mutta on ollu äitin kanssa.. Eikö perkele ihmisellä liiku omassa mielessään muuta kuin se oma napa.. Hänkin on eläny just saman, mitä me eletään nyt, ja silti tekee näin, ei perkele, saa kyllä mun puolestani olla ja tuijottaa vaikka lopun ikäänsä sitä napaansa.. :P

Rakkaalle tätille tuosa soittelin, olivat tulleet eilen reissusta etelästä, tuli siinä kuunnellessa itellekkin kova matkakuume :) Täytyy kyllä aloittaa rahan kerääminen matkakassaan jos joskus pääsis Suomea kauemmas lomille.. Saa vain nähä, pääsenkö koneeseen, jos lentämällä täytyy mennä :D Nooh, täytyy nappasta pari pilleriä jotta rauhottuu, heh :)


Pihalle tästä kohta yritetään lapsien kans, eilen oltiin koko päivä sisällä, kun oli niin kova tuuli, ei viittitty Riian kanssa sinne mennä.. Tuukka kävi hanhia metästämässä, muut katto ikkunasta :D Mutta tulipa siivottua, ja taas vahdettua järjestystä kun sisällä vain touhuttiin :) Mutta huomisiin!

p.s. Oli pakko vielä lisätä Peikoista kuveja :)

3 kommenttia:

 1. on sulla sopevat peikot ja varsinki tuo viimesin ja pienin ♥
  Riiasta on kasvanu iso tyttö, ei oo nähny sitäkään piiiiitkään aikaan :p

  Mutta oot sä reipas ja olit oikeen alottanu kunnon himoliikunnat.. kunpa itekin jaksais!!

  Oikein yliyliyli ihanaa laatu-aikaa teille ;) ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Kyllä me nautittiin :) Ja Riia kiittää!! Jahka tästä parannumme niin nähdään :)

  VastaaPoista
 3. voi sopevat muksut ♥ kiva ku tää bloggeri taas toimii niin hyvin.. ei edes lukijaksi pysty liittyä !

  VastaaPoista