tiistai 11. lokakuuta 2011

Räkänokkien valtakunta..

Eli joo-o, nuha on saapunut taloomme, plääh.. Räkäluutuja löytyy joka nurkasta kun Viljo naamaansa pyyhkii :D Mutta, onneksi eivät ole Riian kans kauhian kipeitä, kuumetta ei oo, räkä vaan valuu non stop, ja yskittää...Viime yön Riiankin kyllä nukkui, sitä edellis yötä ei nukkunu, enkä nukkunut muuten minäkään!! Huoh!

Tänään latasin ripakopallisen kuveja, en kaikkia kumminkaan jaksanu, siinä oli niin ristuksen kova työ jotta huh huh...mutta kuvat mun ikkunatauluihin on tulossa nyt, ihanaa!! Niin ja seinäkalenteri :)
Tosiaan lauantaina olimme iskän kanssa ensin syömässä ravintelissa ihan sairaan hyvää ruokaa, ja sitten menimme ihanien ystävien luo iltaa jatkamaan ja siitä sitten kotiin :) Baariin läks osa porukka, itselläin ei vielä tullut himoa sinne lähtiä, mukavaa oli olla Meemun kainalossa vaan... 

Paskoja kelejä ollu, ei oo viittiny lenkillekkään lähtiä kun sataa tämän tästä, tiä sitte onko tekosyytä vai ihan suoranaasta laiskuutta, liikettä kun tähän muikkeliin ois hyvä saada, jos ei muuten niin tuon selän ja niskan takia... Riiaa kun kanniskelee päivät pitkät ( painaa reilu 9kg) niin meinaa niskat olla pikkasen jumissa.. Venyttelyä on taas tullu harjoteltua, kävely myös tekee terää, varsinkin jos on lenkkikaveri, siinä puhistuu samalla mielikin :) Mutta, päiviin seuraaviin, mä meinaan mennä ny maata!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti