sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Papapapapapapa

Elikkä tuo on uusi juttu, minkä Riia on oppinu viikonlopun aikana, se höpöttää " papapapapapapap" ja nauraa itekseen :D No, pääasia että on kivaa :)
Viikonloppu meni hujauksessa, vähän vois sanoo että meni harakoille, iskä oli töissä melkein koko lauantain ja tämäkin päivä meni ihan yber nopeesti, ja tuntu että mitään en saanu aikaan..No, onhan meillä olkkarissa TAAS uus järjestys, ja haudalla käytiin kynttilä viemässä <3 
Tuossa ajattelin itekseen, että pitäis kai se munki tenttiä metästykortti...Vuosia on jo ollu mielessä, mutta en ole saanu aikaseksi.. Ampumaanki haluaisin opetella, eihän mun ole pakko niitä elukoita ampua, voihan sitä vaan kiekkoa tai tauluammuntaa.. Jos alottais iltalukemiseksi tuon metästäjänoppaan niin eikö se siitä.. :) Koiria kun kerta on markki täynnä, ja mun unelmana on aina ollu päästä hirvimetille :) Kattotaan ny kuinka ämmän käy!

Viljosta sen verran, jotta huomaapa herrasta taas tämän oman tahdon kauden tulleen kotiimme, huh hui, tai sitten sillä on ollu iskää ikävä, onpas poika näyttäny taas mistä puusta se on veistetty, mitään ei saa tehdä muitten lailla vaan ja ainoastaan Viljon lailla, jos haluat kuulos pitää.. Kimppuunki se muka käy, jos homma meinaa mennä hänen mielestään epämielusasti..Tuukan kanssa olivat tänään pihalla jotain 10min, jonka jälkeen totesin oman mielenterveyden kannalta ottaa ne sisälle! " Tuutta kiutaa!" " Viljo purotti mut vesiojaan" " Tuutta löi" "Viljo tönii mua" tämmöstä se oli koko ajan..en ees kerinny ittiäni, saatikka Riiaa puettaa pihalle kun jätkät otettiin jo sisälle :D On siinä mulla veljekset.. HUOH!! :D Mitä se sitte on kun ne on teini-ikäsiä, apua!!
Huomenna hammaslääkäriin Tuukan kanssa, kun sen "alien"hampaasta lähti pala.. Sen takia "alien"hammas, kun se hammas tulee oikean hammasrivin takaa, ienhalkiosta.. Ja kuukauden päästä meillä oliskin reissu Helsinkiin,Husukeen.. Siellä olis taas lääkäreitä mitä tavata.. 
Mutta eipä kait siinä,jos koittaas kömpiä petihin, uneja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti